Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

Somija se složi i ode. Samirova majka pita svog sina zašto se ponašao s njom tako. Samir se nasmeši i odgovara: ,,Radim ovo da razveselim Somiju. Somija se sada ponaša kao hodajući zombi. Diše, ali unutar sebe kao da nema trunke života. Prošlost je stalno tera na plač. Teško joj je jako… Moram da joj, pa makar na silu, promenim raspoložnje. To je moja dužnost. Drugarska dužnost. Ona mi je toliko pomogla u životu za ovo kratko vreme, pa ću sada i ja njoj!”
Žele da izbace Somiju iz traume.

Malo dalje od njih,
Karina kaže Kišanlalu da im dâ novac. Harak Sing zove i Ravina mu se žali da im Kišanlal nije još dao novac. Kišanlal im kaže da se strpe i pita ih hoće li da pobegnu s novcem. One negiraju i traže novac. Karina i Ravina šapuću jedna drugoj: ,,Čim mu uzmemo novac, bežimo odavde. Nećemo više da se mešamo ni sa onom Somijom, a ni sa Harakom i tim bogatašima. Somija je neuništiva i svaki napad naš nekako preživi! Uzećemo pare i pobeći u Mumbaj. Tamo ćemo ići mirno dalje…”
Harak Sing priča s Kišanlalom i kaže da će mu plesati i dosađivati po glavi dokle god mu ne obavi zadat posao. Oni se dogovaraju oko nečega…
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!