Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

Somija se pita kako je njena drugarica Anuška (iz serije ,,Neželjene 2″) i moli se Bogu za nju. Govori: ,,Anu je izgubila sve… Izgubila je Juvrađa, svoju baku i sestru (Đanvi). Moraće da se bori i da bude hrabra. Želim joj da porazi svako zlo i da krene novi život. Isto se nadam i da će Arohi (iz IMM) i Pankti (iz TA) krenuti pravim putem uskoro. Želim im svu sreću i mir u životu. Arohi, Pankti, Teni, Šorvori, Čakor, Anuška, Sanći, Vir, Surađ, Ahan… Svi su oni bili uz mene i probali da me spoje sa Harmanom. Dali su svoj maksimum. Bili su baš jaki i hrabri… Želim im svu sreću ovog sveta. Nadam se da će se oni izboriti sa svim svojim mukama hrabro.”
Neki muškarac dolazi u dućan i traži od Somije igračku za svog petogodišnjeg sina. Somija potvrdi i čovek je kupuje; on gleda Somiju sa lošom namerom i kreće da se oblizuje. On prilazi Somiji, steže je za ruku i želi da je napastvuje (siluje). Samir vidi to i prebije ga žustro. Čovek istrčava odatle preplašeno i u modricama. Samir brani Somiju.


Najava:
Harman zna da je Somija živa i traži je u Ludijanu. Harman i Đaslin se upoznaju sa Samirom tu i pričaju. Somija vidi tu Harmana i beži.
Da li će se Harman i Somija sresti konačno?!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!