Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

15. 5. 2018. – Shakti – Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije i želi je razveseliti!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće danas sa Somijom, koja je u dućanu (radnji) i sređuje stvari. Neki muškarac ulazi unutra i obrati joj se: ,,Možete li mi dati onog crvenog medvedića u izlogu tamo? Treba mi za nećaka.”
Somija uzima igračku i daje čoveku, a on je hvata za ruku. Somija pogleda čoveka koji joj se izvini i pusti joj ruku. Čovek gleda igračku i kaže Somiji: ,,Dobro je, ali želim da pogledam onu pored. Molim Vas, dodajte mi je.” Somija se složi i daje mu igračku: ,,Naravno. Evo, gospodine. Izvolite. Igračke su od finog materijala. Lično ih pravim.”

Čovek se nasmeje, hvata Somiju za ruku i pita je: ,,Ovim ručicama?”
Samir krene u prodavnicu i izlazi iz dućana, ali videvši to se okreće i prilazi ovom pokvarenjaku: ,,Zdravo. Znate li koji je danas dan? Ako tačno odgovorite, daću vam Somiju u ruke pa radite s njom šta god hoćete.”
Čovek ga gleda belo i odgovara da je utorak 15. maj 2018., ali ga Samir ispravi: ,,Nije tačno. Danas je dan tvoje propasti. Napolje! Došao si da kupuješ igračke ili da se igraš sa ženama? Sada ću se ja poigrati malo s tobom, druže!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!