Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Samir ošamari čoveka i onda kreće pesnicom da ga udara u stomak… Somija trči za Samirom i viče mu da ga pusti. Komšije (Susedi) vide to, okupljaju se i razdvajaju ih. Samir viče besno: ,,Sram te bilo, bedniče. Dolaziš ovamo da bi… da bi napadao ovu devojku? Ona je Somija. Ona je moja drugarica, moja je odgovornost. Brinuću o njoj. Danas svi vi vidite ovo i naučite lekciju! Niko od vas ne sme Somiju ili bilo koju drugu ženu da pogleda s bilo kojom lošom namerom. Ne sme! Beži dok te nisam polomio. Ubiću te! Ako neko ovo proba uraditi, biće ubijen!”
Čovek se okrene i odšeta odatle u modricama. Susedi se razilaze i vraćaju svome poslu. Somija gleda Samira i prilazi mu: ,,Nije trebalo da postupite ovako. Mislim da ste prenagnuli. Zašto ste učinili ovo?”
Samir je gleda i ćuti…
Oni se gledaju dok je u pozadini muzika….

U Gurdaspuru,
Harman i ostali dolaze u hram da se mole za Somiju. Čanda kaže da je sve spremljeno i sada mogu da počnu “puđu” (molitvu). Nani i Surbi dolaze tu i pridružuju im se. Surbi govori odlučno: ,,Znam da moja sestra (Somija, Somu) nije mrtva i da je ovo nečija zavera ponovo. Zato ću se moliti… Samo ću se moliti da je nađem i vratim kući. Moliću se za nju.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!