Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Harman ga prekine i kaže mu da se zove Harman, a ne Harzat. Samir mu kaže da je pogrešio broj i prekine vezu oštro, pa ugasi telefon. Harman je siguran da je bila na vezi Somija i ponovo zove na taj broj, ali je ugašen. Harman daje

Surbi taj broj i kaže da je sada siguran da je Somija živa. Osetio je njen dah i plač. Samir se okreće ka Somiji: ,,Dobro. Dobro je! Ti… Ti samo reci i ako želiš, ja te mogu odvesti pravo u Gurdaspur. Da se vidiš sa svojim dragim mužićem i njegovom drugom ženom. Ako ga toliko voliš, idi i postani njegova druga žena. Idi i budi to!”

Somija ga gleda i kaže u sebi: ,,Spremna sam na sve. Postala bih i njegova druga žena, ali svesna sam da bi mu to uništilo mir i sreću. Part i Šorvori su imali divan brak i Teni je tada ušla u njihov život (iz serije ,,Dil Se Dil Tak”). Part je imao dve žene, ali se njihova čudna veza ubrzo raspala. Šorvori je napustila Parta pre 6 godina i ostavila ga u tuzi, a onda ga je napustila i Teni. Samo se molim da se Part i Teni pomire i brinu o Ipšiti zajednički lepo. Bože, pomozi mi… Zaštiti sve dobre ljude od nedaća i problema. Budi uz nas…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!