Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Kasnije,
Harman misli o Somiji. Đaslin dolazi tu i gleda ga. Harman joj govori ubeđeno: ,,Znam. Siguran sam da je to bio Somijin poziv. Somija me je zvala da vidi kako sam. Osetio sam je, njen dah… To je ona. Znam da je ona! Somija je živa. Živi! Somija je htela nešto da mi kaže i onda je neko došao i uzeo joj telefon iz ruku. Ko li je taj muškarac? Moram da odem u Ludijanu i da je nađem.”
Đaslin je napeta i govori tužno: ,,Ko li je taj momak s njom? Brinem se za Somiju. Ona je uvek tako nevina i naivna da može lako upasti u kojekakvu nevolju, plašim se. Život je težak, grub je, strm je. Zabrinuta sam… Svet je jako pohlepan i lukav, a naša Somija je tako nedužna.”
Harman kaže da moraju da se raspitaju više o tom broju i dopru do Somije; Somija je u sobi i misli o Harmanu i njegovoj izjavi ljubavi.

U pozadini je pesma “Tu Hi Mera Khuda”…..
Somija gleda igračke koje je napravila i misli o sebi i o Harmanu. Zaveže na jednoj igrački dve ruke i kaže da su to Harman i ona (njegova Gulabo/Ruža). Kaže da će oni biti zauvek povezani i legne u krevet da spava….
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!