Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Ujutru,
Samirova majka ulazi u Somijinu sobu i gleda u igračke. Somija dolazi do Samira i pita ga da pođe s njom nekuda. Samir odbija, ali mu ona kaže da dođe. Oni odu odatle. Samir posmatra ženske i muške igračke. Nasmeje se i hvali Somiji: ,,Rad ti je lep kao što si i ti sama. Bravo!”

Harak Singu je muka od sedenja u invalidskim kolicima i proba da ustane, ali ga bol u nozi preseče i on pada; Đaslin dotrčava tu i pridržava ga. Harak Sing je srećan i kaže da se makar neko brine za njega. Đaslin mu kaže da se svi brinu o njemu. Harak Sing je pita zašto onda svi traže onu transrodnicu (Somiju) po ceo dan. Đaslin želi da ga urazumi i moli ga da se promeni zarad dobrobiti svog sina, da prihvati pravu ljubav i da im ne bude smetnja. Harak Sing joj kaže da je Somija mrtva pa što pričaju onda više o tome svemu. Đaslin kaže da oni misle da je Somija živa i krene da mu kaže za onaj poziv, ali Prito stiže tu i slaže ga da je neko video Somiju u Amritstaru. Harak se iznenadi i ode. Đaslin pogleda iznenađeno u Prito koja joj kaže: ,,Somijinih neprijatelja je puno u ovoj kući. Nikome ne smemo ništa tačno da kažemo. Harak Sing je protiv Somije i naručio je nekima da je ubiju. Ravin svekar, Kišanlal, sada je u Ludijani i traži Somiju zajedno sa Karinom i Ravinom.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!