Shakti 507. ep.,Samir i Somija vide Harmana i Đaslin i misle da su oni u braku!

Indijske Serije

Shakti 507. ep.,Samir i Somija vide Harmana i Đaslin i misle da su oni u braku!

By  | 

18. 5. 2018. – Shakti – Samir i Somija vide Harmana i Đaslin i misle da su oni u braku!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda danas kreće sa Samirovom majkom, koja prilazi svom sinu i govori mu: ,,Somu, motor ti ne radi. Srce ti radi. Znam sve… Zaljubljen si u Somiju… Voliš je više no drugaricu.”
Samir se nasmeje, složi se s tim, ali govori: ,,Ljubav je krađa srca. Somija voli Harmana, a ne mene. Somija će samo njega da voli ceo život i samo će o Neću da se mešam tu… Tu nema mesta za mene. Laku noć.”
On ode u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman i Đaslin raspituju se o Somiji i saznaju tačnu adresu (adresu Samirove kuće i dućana). Harak Sing kaže Prito do jede. Prito je zabrinuta i kaže da ne može da jede dok joj sina spava na ulici. Udvarač ponovo zove Ravi i kreće da flertuje s njom, udvara joj se. On joj kaže da zna da ona sada večera, neka ga ne pita kako to zna. Ravi je zbunjena i pita se kako on uvek zna sve o njoj. Harman zove Prito i kaže joj da je Somija živa i u Ludijani je, čekaju je tamo sada. Prito obaveštava Maliku i ostale. Harak Sing je čuo sve to i kaže Kišanlalu da se vrati u Ludijanu i da uhvati Somiju pre Harmana i Đaslin. Čintu zove Harmana i moli ga da ne dolazi praznih ruku, čeka ga nestrpljivo. Harman se nasmeši i obeća mu da će mu dovesti ujnu (Somiju) natrag, želi im laku noć. Prito i Čintu se mole u hramu…
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site