Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

Indijske Serije

Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

By  | 

21. 5. 2018. – Shakti – Samir voli Somiju i želi je oženiti!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće danas sa Prito, koja kaže Surbi i Nani da se nada da će Harman uskoro da im kaže nešto o Somiji. One se mole (Šano prevrće očima, kao i Harak Sing). Balvinder silazi niz stepenice i ulazi u hol kuće, pa pita ukućane da li znaju gde je Ravi (njegova žena). Šano ga vidi i odgovara zlobno: ,,Ako ti to ne znaš koji si joj muž, kako tek mi možemo da znamo? Ravi se ponaša čudno već neko vreme. Prima nečije poruke, pa neke ogrlice i poklone… Ona nikome više ništa ne govori niti odgovara na pitanja drugih. Ponekad se pitam da nema ona nekoga…”

Čintu im kaže da mu je mama (Ravi) možda samo otišla u šetnju pa im kaže da puste to i brinu o Somiji (njegovoj ujni). Harak Sing je i dalje u kolicima, zove Kišanlala i kaže mu neki plan. Kišanlal se složi i smeje zločesto. Harman kaže Maliki i ostalima da ga neko uporno sprečava da dođe do Somije. Malika se složi i kaže mu: ,,Neko je protiv nas sve vreme. Neko ne želi da se ti i Somija sretnene… Neko nas koči…”
Balvinder izlazi napolje i traži Ravi. Ravi je u kafiću sa svojim udvaračem i pita ga kako on zna sve o njoj. Ovaj se smeje i pruža joj ruku: ,,Da se upoznamo, Ravi. Zovem se Đit (Jeet – pobeda). Dakle… Sada ti je sve jasno? Ja sam Pobeda. Kada nešto naumim to i učinim. Želim tebe i planiram da te osvojim. I uradiću to. Pobediću… Ne zovem se za džabe tako.”
Oni se rukuju i pričaju. Ravi se smeje…
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!