Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

Indijske Serije

Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

By  | 

Somija razmišlja o svom dragom Harmanu i pita se da nije došao po nju stvarno. Samir kaže da je došao na medeni mesec tu sa svojom drugom ženom (Đaslin, na nju misli) i da mu namere nisu dobre, hvata je za ruku. Somija se rastuži i uznemiri. Samir se izvini i govori joj onda: ,,Somija, slušaj me… Brinem za tebe. Stalo mi je do tebe i zbog toga ti sve ovo sada govorim. Da ne brinem za tebe, ti ne bi bila sada ovde sa mnom. Samo ti kažem istinu. Taj tvoj dragi Harman ji…”

Majka ga ućutka i kaže mu da ne priča sa Somijom na taj način, nije zaslužila. Samir gleda Somiju i govori joj smireno: ,,Somija, saslušaj me. Molim te… Maa (Majka) mi je, kada sam bio mali, pričala neku priču o anđelu. Ti si za mene anđeo. Čuvar… Sreća. To si ti! Otkad si ušla u moj život, ja sam procvetao. Bitan si deo (dio) našega dućana, naše kuće i ove male porodice. Zato ne želimo da te izgubimo i sve najbolje ti želimo. Nećemo da odeš od nas nikada više. Nećemo da te izgubimo ili da se ti povrediš…”
Somija skreće pogled. Samir pruži ruku ka njoj: ,,Obećaj. Obećaj mi danas da nikada nećeš otići i ostaviti nas same. Obećaj mi to…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!