Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

Indijske Serije

Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

By  | 

U Ludijani,
Samir i njegova majka sednu na kauč (sofu) da se malo odmore. Naporan je bio i ovaj dan, ali im je Somija puno pomogla ponovo i olakšala život. Ona mu kaže da ide u kuhinju kod Somije i pomogne joj pa da se tako zbliži s njom i osvoji joj srce. Da je umiri, uteši, zagrli itd., tako to ide. Samir je pita stvarno, zar zaista misli da on može da joj napravi mesto u srcu. Ona potvrdi, nasmeje se i ohrabruje ga. Samir ode u kuhinju i nudi Somiji pomoć. Somija odbija, ali joj onda čaj kreće kipeti. Samir je spasi i oseti sâm bol. Somija mu stavlja lek na ranu i kaže mu da izađe iz kuhinje.

Samir je pita gde se srela sa Harmanom prvi put. Somija se seća njihovog susreta i odgovara: ,,Upoznali smo se sasvim slučajno. On… Došao je u moju kuću sa nožem i uhvatio me.”
Samir se iznenadi i pita kroz smeh: ,,A vaš drugi put? Mislim, vaš drugi susret?”
Somija se priseća i toga i govori: ,,Tada me je oteo i držao 24 sata u nekom podrumu (to je onda kada je Harman greškom oteo Somiju umesto Surbi; tu se i zaljubio u nju – prim. prev.)…”
Samir je ponovo iznenađen i upita je: ,,A vaš treći susret?”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!