Shakti 511. ep.,Specijalna epizoda! Proslava Samirovog rođendana je u toku!

Indijske Serije

Shakti 511. ep.,Specijalna epizoda! Proslava Samirovog rođendana je u toku!

By  | 

23. 5. 2018. – Shakti – Specijalna epizoda! Proslava Samirovog rođendana je u toku!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Samirom, koji kaže svojim ukućanima i komšijama (i drugovima) za proslavu svog rođendana. Oni se sećaju da je njegov otac otvorio dućan na taj dan (Samirovog rođiša). Samir im zatim kaže da želi da na taj dan zaprosi neku devojku. Oni pitaju ko je ta cura i gde je. Samir se nasmeši i odgovara: ,,Ta devojka je posebna. Za mene je vredna kao neki dijamant. I više… Ona ima lepo lice i ogroman mozak. Zaprosiću je… Nju. Somiju.”

Oni su zapanjeni i pitaju gde je Somija. Samir kaže da je isplanirao da je zaprosi tek na dan rođendana, neka mu pomognu u tome. Ovi se slože i bacaju se na posao. Samirova majka dolazi kod Gila i kaže mu da je sutra Samirov rođendan, kao i njegovo i Somijino venčanje. Gil je iznenađen i ponovi reč: ,,Venčanje…”
Ova ga zamoli da im pomogne i spreči ikoga da dođe na venčanje. Želi sreću svom sinu i Somiji. Gil se složi i ode. Moli se. Prito kaže Harmanu da ustane, novi dan je svanuo i nov početak. Harman prima poziv od nekoga ko mu kaže da dođe u Ludijanu kod hrama. Harman je zbunjen i pita se ko li je to, a majka (Prito) mu kaže da ide i nađe Somiju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!