Shakti 517. ep.,Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

Indijske Serije

Shakti 517. ep.,Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

By  | 

30. 5. 2018. – Shakti – Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda danas počinje sa Samirom, koji predlaže Harmanu da pretraži Somiju po svakoj kući i dućanu (radnji) u kraju. Harman mu kaže da je ideja (zamisao) dobra, zahvali mu se srdačno. Samir se smeška i u sebi govori lukavo: ,,Bio je u mojoj kući danas i neće više sumnjati da je Somija tu. Kako sam srećan… Baš sam genije! Sada ću moći da osvojim Somiju. Somija će biti samo moja. Nama je suđeno. Naš susret je zapisan!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman ne govori Samiru da je Somija transrodnica (kinnar), već ga slaže o tome. On zove Maliku i ostale da dođu da im pomognu u potrazi. Samir se buni kako ne voli te transrodnice, ali mu Harman ukaže na to da su i oni ljudska bića poput njih i pomagaće im u potrazi jer ih plaćaju, dobre su u srcu i Bog ih je stvorio takođe. Đaslin mu obeća da neće praviti nikakvih problema, samo će im pomoći. Harman odlazi da priča s Malikom.. Samir pogleda Đaslin i pita je sumnjičavo koja je njena veza s Harmanom. Đaslin mu ispriča: ,,Harman i ja se znamo još od detinjstva. Zajedno smo se školovali, igrali u Gurdaspuru i to su bili divni dani. Naše porodice su se puno družile. Moj otac, Motilal, i Harmanov otac, Harak Sing, bili su dobri prijatelji i tako je sve krenulo. Inače, ja nisam Harmanova žena. Samo mu pomažem u potrazi. Trebalo je da sam udam za njega…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site