Shakti 517. ep.,Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

Indijske Serije

Shakti 517. ep.,Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

By  | 

30. 5. 2018. – Shakti – Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda danas počinje sa Samirom, koji predlaže Harmanu da pretraži Somiju po svakoj kući i dućanu (radnji) u kraju. Harman mu kaže da je ideja (zamisao) dobra, zahvali mu se srdačno. Samir se smeška i u sebi govori lukavo: ,,Bio je u mojoj kući danas i neće više sumnjati da je Somija tu. Kako sam srećan… Baš sam genije! Sada ću moći da osvojim Somiju. Somija će biti samo moja. Nama je suđeno. Naš susret je zapisan!”

Harman ne govori Samiru da je Somija transrodnica (kinnar), već ga slaže o tome. On zove Maliku i ostale da dođu da im pomognu u potrazi. Samir se buni kako ne voli te transrodnice, ali mu Harman ukaže na to da su i oni ljudska bića poput njih i pomagaće im u potrazi jer ih plaćaju, dobre su u srcu i Bog ih je stvorio takođe. Đaslin mu obeća da neće praviti nikakvih problema, samo će im pomoći. Harman odlazi da priča s Malikom.. Samir pogleda Đaslin i pita je sumnjičavo koja je njena veza s Harmanom. Đaslin mu ispriča: ,,Harman i ja se znamo još od detinjstva. Zajedno smo se školovali, igrali u Gurdaspuru i to su bili divni dani. Naše porodice su se puno družile. Moj otac, Motilal, i Harmanov otac, Harak Sing, bili su dobri prijatelji i tako je sve krenulo. Inače, ja nisam Harmanova žena. Samo mu pomažem u potrazi. Trebalo je da sam udam za njega…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!