Shakti 517. ep.,Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

Indijske Serije

Shakti 517. ep.,Samir je opsednut i rešen da dobije Somiju bez obzira na sve!

By  | 

Prito ga hvata za ruku ljuto i tera ga iz te kuće, da ode smesta, preti mu da niko nije gori od nje. Varun odlazi, ali im ostavlja upozorenje (,,Spaliću vas sve! Videćete loše dane. Umrećete…”). Prito ode. Mahinderova majka (Bebe) komentariše: ,,Zašto se ova Prito meša u naš životni problem? Surbi, dete, zovi ovog Varuna i zamoli ga da dođe. Izvini mu se lepo i pozovi ga kući. On ti je lud čovek. Vidiš šta sve radi… Napraviće nam ponovo neku dramu u komšiluku ili će nam možda sada zaista spaliti kuću… Zovi ga da dođe.”
Surbi gleda i napeta je.

Samir se seća Đaslininih reči (,,Somija je zbog mene otišla. Harmanova sam drugarica i pomoći ću mu da je nađe. Iskupiću se za grehove. Njihova ljubav je prava i iskrena…”) i brine se. Majka mu dolazi tu,

pomazi po licu i uplašeno pita šta je bilo. Samir joj kaže tiho da je danas bio s Harmanom napolju, saznao je da Đaslin nije njegova druga žena. Harman mu je rekao da puno voli Somiju… Ova je u šoku i govori svom sinu mudro: ,,Slušaj me, ovo nije pravedno. Ne činimo ispravnu stvar, Somu… Somija je i dalje njegova žena i on je traži uporno. Puno se vole, ali žive sve vreme u nesporazumu! Počinili smo greh. Molim te, hajde da ispravimo sada to. Zaboravi Somiju i pusti je da se vrati u Harmanov život. Daj je Harmanu! Spoji ih i učini dobro delo!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!