Shakti 518. ep.,Harman i Đaslin napuštaju Ludijanu misleći da Somija nije više tu!

Indijske Serije

Shakti 518. ep.,Harman i Đaslin napuštaju Ludijanu misleći da Somija nije više tu!

By  | 

31. 5. 2018. – Shakti – Harman i Đaslin napuštaju Ludijanu misleći da Somija nije više tu!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda danas kreće sa Harmanom, koji ide po kućama u kraju i raspituje se o Somiji. Samir dolazi tu i pravi se da mu pomaže ponovo. Harman pokazuje fotografiju Somijinu nekim ljudima na ulici, a oni mu kažu da su je malopre videli kako se ukrcala na autobus za grad Patiala. Samir im onda kaže da napuste Ludijanu i traže Somiju tamo. Harman i Đaslin mu zahvale i odlaze odatle. Samir se smeška zlobno i daje novac ljudima, a onda ih otera odatle i kaže u sebi odlučno: ,,Somija je samo moja, moja! Harman će sada ići i tražiti tamo Somiju, a ja ću je kriti u svojoj kući sve vreme. Umoriće se uskoro od toga i prekinuti potragu za njom. Možda će tada i stvarno oženiti ovu Đaslin. Kako god, Somija je samo moja. Harman je neće imati! Ispustio ju je… zauvek.”

Ravi sedi na Đitovom krevetu i smeška se, dok joj on svira gitaru i izjavljuje ljubav romantično. Ravi mu onda kaže da je kasno i da bi trebalo da se vrati kući. Zar ne? Đit je hvata za ruku i približi sebi: ,,Naučio sam da sviram gitaru još odavno, a sada sam dobio priliku da je sviram za ovog anđela. Došla je i sada želi da ode. Kuda ćeš, Ravi? Kuda ideš? Kada ti odeš, osetim se tako usamljeno i utučeno. Trebaš mi…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!