Shakti 519. ep.,Ravina afera je otkrivena, Đit je Đaslinin brat!

Indijske Serije

Shakti 519. ep.,Ravina afera je otkrivena, Đit je Đaslinin brat!

By  | 

1. 6. 2018. – Shakti – Ravina afera je otkrivena, Đit je Đaslinin brat!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Harak Singom, koji kreće da pleše pred Čintuom. Čintu mu se smeje i kaže da to nije ples, naučiće ga. Harak mu kaže da pleše i pratiće njegove pokrete. Čintu kreće da pleše i smeje se. Harak Sing ide za njim i oni se šale. Prito ulazi unutra i pogleda ih zbunjeno: ,,Kakva je ovo plesna škola? Šta se dešava ovde?”

Harak Sing promoviše novi šou na kanalu Colors TV: ,,Prit, zar nisi u toku? Ti znadeš sve, a ovo sada ne. Zaista? Ne znaš? Kreće uskoro da se emituje na Kolorsu plesni šou ‘Dance Deewane’. Nastupaće ona naša… Da, nastupaće tu i Madhuri Dixit. Biće jako zabavno, kažu! Dođi i pleši sa nama.”

Prito se smeška i zatim promoviše serije “Roop”, “Silsila” i “Udaan”. Pridruži im se u plesu. Ravi priča s Đitom i ugovori sastanak s njim. Balvinder odluči da je prati i sazna kuda to ona stalno ide. Krene za njom krišom i na kraju je vidi u restoranu s Đitom. Đit grli Ravi, ljubi joj ruku i muzika je u pozadini. Balvinder to vidi i fotografiše ih. Besan je i shvata da ga Ravi sve ovo vreme vara!
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!