Shakti 520. ep.,Ravi i ostali otkrivaju Đitovo pravo lice, Đit ucenjuje Harmana!

Indijske Serije

Shakti 520. ep.,Ravi i ostali otkrivaju Đitovo pravo lice, Đit ucenjuje Harmana!

By  | 

4. 6. 2018. – Shakti – Ravi i ostali otkrivaju Đitovo pravo lice, Đit ucenjuje Harmana!

Prevod: Maya.

Epizoda počinje s Harakom, koji zove Đaslin i pita je ko je Đit. Đaslin odgovara da je on (Đasđit/Đit) njen brat. Harak Sing je zapanjen. Šano i Viren dolaze tu i gledaju. Harak Sing ispušta pištolj iz ruku i gleda Đita, koji se smeje pobednički. Đit kreće da kruži oko Haraka: ,,Objasnite ukućanima i komšijama ko sam ja. Mogu im ja svašta reći. Počevši od Somije, pa do Ravi… Afere, laži, polovi… Vaša kuća je smatrana velikom i svi puno ovo mesto poštuju, ali ćete izgubiti sav ugled kada otkrijem neke tajne. Otkriću sve!”

Harak Sing besno ošamari Đita i hvata Ravi za vrat: ,,Ubiću te, jer si uništila ugled ove kuće. Sve pada u vodu! Sada moram da slušam ove pretnje. Moram da strepim od tu nekog…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!