Shakti 521. ep.,Harman pretuče Đita, ali on nastavlja da mu preti i ucenjuje ga!

Indijske Serije

Shakti 521. ep.,Harman pretuče Đita, ali on nastavlja da mu preti i ucenjuje ga!

By  | 

5. 6. 2018. – Shakti – Harman pretuče Đita, ali on nastavlja da mu preti i ucenjuje ga!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Đitom, koji pita Đaslin da se uda za Harmana pa će onda on za Ravi. Harman pita kakve su to gluposti, hvata ga za kragnu (okovratnik). Đit mu kaže da Ravi nosi njegovo (Đitovo) dete, ima i izveštaje o trudnoći. Harman pobesni i kreće da ga udara pomahnitalo. Đit ustaje s poda, ali ga Harman ponovo ošamari. Harak Sing da sprečava i smiruje. Đaslin plače, brani Đita i moli Harmana da stane; Đit joj je brat. Đit se smeška: ,,Ja ne mogu da dižem ruku na njega, jer ću se udati uskoro za njegovu sestru. Biću mu zet. Da nisam zet, sada bih ga prebio. On misli da je jak, ha…”

Ucenjuje ga da oženi što pre Đaslin. Harman se ljuti i gleda ga s mržnjom. Harak Sing ga smiruje i reši da će popričati. Đit govori u sebi: ,,Ubedio sam Ravi. Sada će Harman morati da bira između moje sestre i transrodnice. I neće imati puno vremena za biranje…”

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!