Shakti 522. ep.,Harman i Somija misle jedno o drugome i poste jedno za drugo!

Indijske Serije

Shakti 522. ep.,Harman i Somija misle jedno o drugome i poste jedno za drugo!

By  | 

6. 6. 2018. – Shakti – Harman i Somija misle jedno o drugome i poste jedno za drugo!

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE:
Na našem sajtu, kao i na kanalu Colors TV, 11. juna, biće velika specijalna epizoda. Epizoda u kojoj će biti naših pet omiljenih serija koje se prevode na ovom sajtu: “Ishq Mein Marjawan” (IMM), “Tu Aashiqui” (TA), “Shakti”, “Bepanah” i “Udaan”.
Glavna radnja će biti vezana za seriju ,,Ishq Mein Marjawan”, ali će glavni likovi iz ostalih serija biti tu i pomagati Arohi.
I ova specijalna epizoda će biti praćena muzikom, plesom i dobrom zabavom.
Pogledajte najavu na vrhu stranice! 🙂


Današnja epizoda kreće sa Đaslin, koja zove svog oca (Motilal), ali joj se on ne javlja. Kaže to Harmanu, koji se hvata za glavu i pita šta da radi sada. Đaslin je tužna i plače: ,,Da sam znala da ću biti problem i smetnja ovde, nikada ne bih došla. Ne bih! Otišla bih daleko odavde zauvek. A Đit i tata me ne slušaju! Ne znam šta da radim. Ne znam… Ne znam…”
Harman je gleda i plače: ,,Ti si mi dobra drugarica, ali ne mogu da postanem nečiji muž, jer ću uvek i uvek samo voleti Somiju. Samo je Somija, moja Gulabo (ruža), u mojim mislima i srcu. Niko je ne može izbaciti odatle… nikada…”
Đaslin se složi i obeća da će ih spojiti, stvoreni su jedno za drugo.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!