Shakti 524. ep.,Samir se vraća kući u Ludijanu i laže Somiju!

Indijske Serije

Shakti 524. ep.,Samir se vraća kući u Ludijanu i laže Somiju!

By  | 

8. 6. 2018. – Shakti – Samir se vraća kući u Ludijanu i laže Somiju!

Prevod: Maya. 🙂

Samirova majka kaže Somiji da popije sok, ali Somija posti i odbija. Veruje u post i zato neće ništa piti, a ni jesti. Samir dolazi tu i pokaže joj slike svih ukućana, vratio se iz Gurdaspura. Somija se obraduje i onda zaplače videvši Harmanovu i Đaslininu zajedničku sliku, a Samir joj kaže da Đaslin posti za Harmana. Somija se uznemiri i ode u sobu. Samir zatim kaže svojoj majci da je slagao Somiju za njeno dobro, a istina je da Đaslin nije u braku sa Harmanom i ne posti za njega. Samirova majka se složi s njim, možda Samir više voli Somiju od Harmana. Da ju je voleo, Harman je ne bi ostavio samu nikada.

Viren pokazuje zlatnu ogrlicu svojoj ženi, a ona (Šano) mu kaže da ga voli bez obzira na sve njihove svađe i nesporazume. Kaže mu da je divan muž i grli ga, a Viren se obraduje i grli je takođe. Srećni su i smeju se.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!