Shakti 844. epizoda! Somija odluči da očvrsne Hir!

Indijske Serije

Shakti 844. epizoda! Somija odluči da očvrsne Hir!

By  | 

Shakti 844. epizoda! Somija odluči da očvrsne Hir!
Hir utrčava kod Haraka i žali se kako je Gulčabo tera da trči iako ona to ne želi.Somija pokuša da mu objasni da je Soham i Rohan uvek pobedjuju u trci.Harak joj kaže da neće učestvovati u takmičanjima, te zove Prito kako bi sa njom porazgovarao o tome.

Vinita govori Somiji da je Harak mnogo vezan za Hir i pita je šta će biti kada on otkrije istinu.Podseća je kako se Harman opijao kad je saznao istinu u vezi nje.Ona joj kaže da Hir mora da ode svetu kome pripada, inače neće biti deo ni jednog.Somija donosi odluku da ojača Hir.Prito i Harak odvode Hir u firmi i kaže da će kasnije ona njoj pripasti.Hir pita o svom ocu.Prito joj govori da će se on vratiti.Hir govori da nije dobro otići i ostaviti tako ljude.Harak pokušava da promeni raspoloženje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site