Shakti 844. epizoda! Somija odluči da očvrsne Hir!

Indijske Serije

Shakti 844. epizoda! Somija odluči da očvrsne Hir!

By  | 

Hir se vraća kući.Somija govori Sohamu da joj kaže da je ljutas na nju.Hir pokušava da se izvine Somiji.Hir uzima telefon od Haraka, ali joj ga Prito uzima i govori da ga ne može imati dok ne napuni 20.Prito razmišlja da je mora zaštititi od spoljnog sveta.Somija odlazi.Hir plače.Somija razmišlja da ne sme da popusti, inače će Hir navići da plače zbog sitnih stvari.Somija odlazi.

Hir je pokraj prozora.Razmišlja da je majka ljuta na nju, a sada i Gulabo.Hir zove Gulabo i izvinjava joj se.Gulabo joj kaž da je ljuta na nju jer je nije slušala.Somija prekida i razmišlja da je Hir poput Harmana, ne odustaje dok je ne oraspoloži.Hir zove šponovo Somiju, ali se ona ne javlja.Hir tokom noći izlazi iz kuće.

Gledaćete:Hir je kindapovana.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site