Shakti 847. epizoda! Somija nalazi Hir u hramu!

Indijske Serije

Shakti 847. epizoda! Somija nalazi Hir u hramu!

By  | 

Shakti 847. epizoda! Somija nalazi Hir u hramu!
Rohan I Soham razgovaraju o maskenbalu sa Somijom I Prito.Rohan kaže da će se maskirati u policajca.Soham kaže da će on biti lažov kad poraste.( liar).Rohan ga ispravlja da će biti advokat (lawyer).Svi se smeju.Somija pita Hir kako će se ona maskirati.Hir kaže da će ona biti nevesta.Prito se usprotivi.Mahi kaže Somiji da treba da joj kaže zašto ne može biti nevesta, kako je dete kasnije ne bi mrzelo.

Hir kaže da joj je otac tu, on bi joj dopustio da bude Mlada, te se moli da joj se otac vrati.Harak kaže da ju je otac čuo i da joj daje dozvolu da bude nevesta.Prito kaže da kada postane nevesta našminkaće se i slikati.Somija ubedjuje Prito da dozvolu Hir, a zatim joj kaže da ide u kupovinu sa decom.Mahi pita Somiju da li želi da se Hir uda za čoveka poput Harmana i da prodje kroz sve isto.Somija kaže da želi da Hir živi ispunjen život i da za to može učiniti sve.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site