Shakti 848. epizoda! Somija daje lekciju Sohamu i Rohamu!

Indijske Serije

Shakti 848. epizoda! Somija daje lekciju Sohamu i Rohamu!

By  | 

Shakti 848. epizoda! Somija daje lekciju Sohamu i Rohamu!
Somija grli Hir.Hir joj kaže da ne plače.Harak dolatzi tu, TE ZOVE Prito, koja dolazi sa Sohamom i Rohanaom.Somija je ljuta na njih dvoje i pita ih šta ih je učila svih 5 godina.Somija dovodi decu kući.Rohan se izvinjava.Ravi pita šta se desilo.Somija kaže da će ih naučiti lekciju koje za ove godine nije uspela.

Soham se izvinjava.Prito pita Somiju da oprosti deci, jer je to bila njena greška.Somija kaže da moraju da znaju da ne smeju ispuštati njenu ruku, ona je njihova odgovornost.Somija daje medu Rohanu i Sohamu i kaže im da ga drže za ruku celu noć i da razmišljaju kako je to Hir.Somija kaže da će ona ostati tu cele mnoći da ih gleda, te govori Hir da ide u svoju sobu.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site