Surbi želi da ostane sa Nimmi a Somija sa Mahinderom!

Indijske Serije

Shakti (9. ep.) 09.06.2016. – Surbi želi da ostane sa Nimmi a Somija sa Mahinderom!

By  | 

bebeMahinder stane ispred Nimmi i govori da Surbi neće ići odatle. Nimmi ga pita da joj se pomeri sa puta i govori da će njih tri otići odatle. Mahinder govori da neće i uzima Surbi. Nimmi govori da joj ne može ukrasti kćerku i preti policijom. Bebe govori da ona prisilno odvodi Surbi. Mahinder je pita zašto želi Surbi kada samo voli Somiju. Čak i sud pita decu sa kim žele da ostanu. On pita Surbi sa kim želi da ostane. Surbi izjavi da želi ostati sa Nimmi. Šokira Mahindera. Bebe govori da su oni to podučavali Surbi. Biđi ih pita da im daju Surbi. Mahinder govori da neće i pita je da ide. Somija govori da hoće da ostane sa ocem. Bebe je pita šta to govori. Somija ponovi isto šokirajući sve prisutne. Biđi pita Mahindera da vidi Somijino srce. Patila je mnogo zbog njega a ipak hoće da ostane sa njim. Bebe pita Mahindera da im ne veruje, one dve su naučile decu da tako pričaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Somija i Surbi odlaze i kriju se iza sarija sa kojima su napravile kao kuću. Somija se moli da majka i otac ostanu zajedno i da se nikada više ne svađaju. One se i dalje kriju.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site