Surbi želi da ostane sa Nimmi a Somija sa Mahinderom!

Indijske Serije

Shakti (9. ep.) 09.06.2016. – Surbi želi da ostane sa Nimmi a Somija sa Mahinderom!

By  | 

nimmiNimmi pita gde su devojčice i traži ih. Mahinder se pita zašto Somija hoće da ostane sa njim. Bebe govori da je to prilika da to iskoriste protiv Nimmi i Biđi. Somija i Surbi se i dalje kriju. Nimmi dolazi i pita ih da pošu. Surbi govori da će ostati tu zajedno i nigde neće ići. Bebe govori da će Somija ostati sa Mahinderom. Mahinder uzima Somiju. Nimmi ih pita da je puste. Surbi pita Nimmi da pusti Somiju sa ocem. Nimmi se dere na nju. Bebe okreće Surbi protiv Nimmi. Mahinder odvodi Somiju u sobu. Govori Nimmi da će se brinuti o njoj sada. Nimmi govori da je ona dete i pita ga da se odalji. Surbi je pita zašto se plaši. Nimmi plače. Bebe govori Surbi da ne brine, poznaje majku. Biđi se svađa sa njom i pita je da ne uzima Nimmina prava. Ona govori da je Nimmi snaja kuće i da treba da ostane sa obe kćerke. Bebe podeli kuću na dva dela kredom. Govori Nimmi da uzme svoja prava sa jedne strane, tu će biti sa Biđi i Surbi dok će na drugoj strani bili ona, Somija i Mahinder.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Mahinder pita Somiju da jede đalebi i zove Nimmi. On pita Somiju da kaže Nimmi da će je on odvesti da vidi vešticu. Nimmi je šokirana.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site