Shakti i Savitri Devi College & Hospital (278. ep.) 16.06.2017. – Somija planira operaciju kako bi postala potpuna žena!

Indijske Serije

Shakti i Savitri Devi College & Hospital (278. ep.) 16.06.2017. – Somija planira operaciju kako bi postala potpuna žena!

By  | 

Somija planira operaciju kako bi postala potpuna žena!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda počinje kako neka kinar kaže Saji da je Čintu pričao ostalim kinarima o Somiji, ali ga je ona na vreme zaustavila. Rani kaže da treba da bude opreznija. Saja izjavljuje: ,,Dok je Somija živa, mora hodati po trnju kako bi spasila svoj identitet.”
Harman se budi i poželi dobro jutro svojoj Gulabo. Somija mu kaže da nije mogla spavati cele noće i pita ga šta će se desiti kad svi saznaju pravu istinu o njoj. Harman je pita da ne brine o ostalima, ona ima uz sebe njega i Prito koja ju je konačno prihvatila iskreno. Somija: ,,Da.. Svekrva (Prito) mi je takođe rekla da sam veoma srećna. Ona me je zaista prihvatila punim srcem, mnogo mi je drago zato.” On kaže da je prvo sumnjao u to sve, ali više ne sumnja. Somija ga pita da založi njen nakit i pomogne Virenu.
Harman odbija, ali ga ona na kraju ubeđuje. On je pita mu onda donese nakit. Somija se oseća loše, jer je Prito ošamarila Šano i misli da uradi nešto za nju. Viren kaže Šano da je rat i dalje tu, pita je da se makar pretvata da je srećna ili će je Prito još više grditi. On je pita da popije čaj. Šano daje njemu čaj i kaže mu: ,,Ti nisi žena, pa da razumeš moja osećanja sada.” Ravi dolazi i kaže im da razume da nema nikakvog rešenja sada, ali ima nekih ideja i to joj kaže žena. Šano je pita na šta to cilja. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site