Shakti! Sestre 1 003. epizoda! Hir traži Sohama, Gurvinder se muči!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 003. epizoda! Hir traži Sohama, Gurvinder se muči!

By  | 

Sestre – 6. 8. 2020. – Hir traži Sohama, Gurvinder se muči!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Harak Sing teši Prito da ne plače. Prito ga pita dokad moraju da se žrtvuju, da žrtvuju jedno dete ne bi li obezbedili pravdu drugom. Harak Sing kaže da Soham ima vruć mozak trenutno, te da će se vratiti kad se smiri. On naziva njihovom dužnošću to da štite Hir i njen identitet. Prito pita šta za obećanje koje je lično dala Somiji, a vezano je za Sohama. Harak je ubeđuje da će se on postarati o njemu, neka ne brine. Prito odluči da kaže Hir da je Soham napustio kuću.
Onamo, sveštenik zatraži od Gurvinder da sedne u krug sa licem okrenutim ka istoku. Gurvinder to učini, a Dalđit donosi vruću vodu što je navede da se seti njegovih reči kako ne želi da izgubi svoj ugled zbog vesti da je sterilan. Sveštenik mu kaže da uhvati Gurvinder ruke i da ih umoči u vruću vodu, ali ona ustane i odbije da to radi. Sveštenik joj kaže da mora pretrpeti bol kad ima problem, što joj ponavlja i muž Dalđit iako je očekivala njegovu podršku. On joj hvata ruke i kaže da će im život biti radostan čim postanu roditelji, pa joj gura ruke u vruću vodu. Sveštenik veli da treba još dvaput. On to radi dok se Parmit, Sant Bakš i Simran smeškaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hir razmišlja o Viratu i njegovim rečima pre no što vidi Gurvinder i priđe joj, pa upita za opekotine po rukama. Gurvinder veli da je lažni sveštenik rekao porodici da joj stave ruke u vruću vodu kako bi dobili dete. Hir kaže za njih da deluju savremeno, a tako su sujeverni. Ona joj stavlja aloevera gel na ruke, što razneži Gurvinder koja joj se zahvaljuje iskreno. Virat ide tuda sa Đarnom (Jharna, njegova moguća buduća žena), koja izjavljuje da želi provesti život sa njim. Virat uoči Hir sa Gurvinder i pita je šta radi sa njenom snajkom. Đarna naziva Hir besramnom da juri za Viratom i njegovim članovima porodice.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site