Shakti! Sestre 1 003. epizoda! Hir traži Sohama, Gurvinder se muči!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 003. epizoda! Hir traži Sohama, Gurvinder se muči!

By  | 

Hir pita Prito da kaže iskreno, možda je nešto propustila. Prito se seti šta je bilo i kaže joj da njen brat misli da oni ne brinu za nju i njenu sreću, te da bi se ona udala za Virata da su se oni slagali sa tim. Međutim, ona je ubeđuje da se ne brine i da će se Soham vratiti kući. Hir odlučuje da pođe da ga potraži, a Prito šalje Rohana sa njom. Njih dvoje zatiču Sohamovu ličnu kartu na zemlji; Hir polazi da ga potraže na autobuskoj stanici, a neki momak im tu saopšti da trenutno nema ni buseva ni vozova. Rohan kaže Hir da pođe kući budući da je Soham verovatno otišao dosad. Hir ne veruje da bi ih Soham napustio na dan braća i sestara, te da će se vratiti natrag tek kad ga nađe. Ona odlazi na stanicu i doziva ga.

Najava: Šano kaže Sohamu da se njegova biološka majka Surbi udala u istoj porodici kao Somija, pa zar ne bi voleo znati istinu vezanu za Hir. Soham sluša.

SVE EPIZODE SERIJE SESTRE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site