Shakti! Sestre 1 023. epizoda! Saya spasi Hir od Karene!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 023. epizoda! Saya spasi Hir od Karene!

By  | 

Shakti! Sestre 1 023. epizoda! Saya spasi Hir od Karene!

Kinare dolaye kod Hir i aplaudiraju. Hir vadi novac iz tašnice, ali Karena odbija. Hir kaže da joj je Gulabo pričala da oni aplaudiraju da bi ih se ljudi bojali, ali ona ih se ne boji, te ih grli sve jedno po jedno.Rani i ostale je pitaju da odu po sladoled. Hir kaže da ne može mnogo da pešači jer je skoro imala nezgodu. Rani joj pomaže. Sa druge strane, Prito se brine jer Hir još nema.Prito vidi da se sveća u hramu ugasi i kaže Haraku da je to loš znak.

Rohan se vraća kući, a Prito se šokira kad shvati da Hir nije sa njim. Ona istrči iz kuće, a prate je Rohan i Harak.
Hir počinje da sumnja u prodavačicu sladoleda, pa pokuša da pobegne. Kinare pokušavaju nasilno da je kindapuju. Hir je zbunjena i pita zašto to rade. Soham dolazi do auta i razmišlja da je posao završen. Karena kaže da će je odgovor šokirati. Saya dolazi i spašava Hir. Saya govori Hir da je to Gulabin najveći neprijatelj i da se sada njoj sveti.Saya baca čili puder na kinare i beži sa Hir.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site