Shakti! Sestre 1 040. epizoda! Mahi je emotivna jer je Hir živa!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 040. epizoda! Mahi je emotivna jer je Hir živa!

By  | 

Shakti! Sestre 1 040. epizoda! Mahi je emotivna jer je Hir živa!

Shano se pretvara da plače i obaveštava komšije. Soham ,Mahi, Ravi, Sindu i Shano odlaze kod inspektora. Inspektor kaže da niko nije mrtav, jer je automobil bio prazan. Shano je šokirana. Prito zove Sohama i pita ga da li zna da im je neko podmetnuo bombu u autu. Kaže da je neko zvao Haraka i da mu je preneo koliko je zabrinut, ne mora da brine, dobro su.Hir uzima poziv i kaže da je Prito imala intuiciju, da nisu izašli odmah, sigurno bih ostali u autu.Prikazan je flešbek kako su se spasili, te kako Harak sumnja u Sohama. Prito kaže Hir da su spašeni jer im je Soham poželeo lepo putovanje. Ona uzima telefon i kaže mu da se pripremi dobro za proslavu. Soham je uznemiren.

Mahi hvata Soham aza okovratnik i špita ga kako se usudjuje.Shano je podseća da je i ona mrzi. Mahi potvrdi da je mrzi, ali ne toliko da neko pokuša da joj oduzme život, a ona da ćuti. Mahi kaže da je njena loša sreća što se rodila kao kinar, ali ona zbog toga pati, ako se iko usudi da joj naudi, neće je poštedeti. Ona pita Sohama da zapamti to.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site