Shakti! Sestre 1 042. epizoda! Djarna traži od Hir uslugu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 042. epizoda! Djarna traži od Hir uslugu!

By  | 

Shakti! Sestre 1 042. epizoda! Djarna traži od Hir uslugu! ( 28. 09. 2020. )

Djarna ulazi u sobi da vidi da li je Hir unutra, ali se Hir krije. Djarna odlazi. Hir ponovo prilazi Viratu i kaže da nikada neće stati izmedju Djarne i njega. Ujutru, Virat se osvesti i prvo pogleda u Hir. Djarna ga pita šta se dogodilo, njihov brak je odložen zbog nesreće. Parmet joj kaže da se smiri, Virat će biti dobro i brak će se uskoro sklopiti.Doktor kaže da Virat može kući za 3 dana. Hir nečujno izlazi.Doktor kaže da trebaju da ostave pacijenta samog. Svi izlaze. Virat zaustavlja medicinsku sestru i pita je da pozove devojku koja je stajala u strani.Sestra se složi, ali se uskoro vraća u kaže da je devojka otišla. Virat smatra da će se vratiti kao ranije sa karticom i cvećem.

Hir dolazi sa karticom i cvećem. Virat joj se izvinjava što nije ispunio obećanje. Hir mu govori da je završila sa ispitima i da će sigurno prisustvovati njegovom venčanju.Virat joj kaže da je i on bacio novčić kako bih mu pokazao pravi put, ali je doživeo nesreću i nije video šta je novčić pokazao. Hir odlazi na mesto nesreće.Ona traži novčić. Gurwinder joj kaže da je verovala novčiću, neka veruje i sada sudbini.Gurwinder je pita da se uda za Virata. Hir joj vraća novčić i kaže da ne želi. Govori da će prisustvovati venčanju, ali se neće videti sa njim dok ne oženi Djarnu.Djarna čuje i misli da je Virat namerno izazvao nesreću da je ne bi oženio. Smatra da će im ona sada pokazati pravu dramu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site