Shakti! Sestre 1 047. epizoda! Hir odvode uz Gurdaspur!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 047. epizoda! Hir odvode uz Gurdaspur!

By  | 

Shakti! Sestre 1 047. epizoda! Hir odvode uz Gurdaspur!

Prito je emotivna zbog Viratovih reči I briše suze. Virat kaže Hir da sada može ući. Hir kaže da će ući naravno, pa to je njena kuća. Prito poziva Virata na slavlje povodom Hirinog polpženog ispita. Hir je šokirana. Mahi joj kaže da trebaju da odaberu haljinu, a ovog puta će I njena majka igrati sa njom.

Prito I Harak se dogovaraju da napiju Virata I da napuste Gurdaspur. Rohan kaže da tada Shano I Soham ne bih rekli istinu nikome.Parmet govori Gurwinder da će ponovo oženiti sina,a Gurwinder razmišlja da to neće dozvoliti.

Zabav je u toku. Svi igraju. Prito signalizira Rohanu da sipa Viratu piće I doda lekove. U Shanino piće takodje se stavljaju lekove. Shano se oseća pospano. Virat pada uspavan zbog delovanja leka. On govori Rohanu da će otići sada I govori Hir da je voli. Hir je zabrinuta zbog njega.Hir želi da ode u svoju sobu, jer je završena proslava, ali joj Prito kaže da napuštaju Gurdaspur. Mahi doda da su oni tako odlučili, ali je neće terati niko na silu, ona će doneti odluku.Hir se složi I kaže da ide da se spakuje.Hir razmišlja da će ako bude dalje od Virata moći da se usresredi na učenje, a I on će biti razočaran I oženiti Djarnu.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site