Shakti! Sestre 1 056. epizoda! Harak je emotivan jer se seća Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 056. epizoda! Harak je emotivan jer se seća Harmana!

By  | 

Shakti! Sestre 1 056. epizoda! Harak je emotivan jer se seća Harmana!

Virat I Harak piju vinu. Virat ga pita da mu kaže razlog zbog čega mu ne daju Hir. Harak mu kaže da postoji dosta razloga. Virat insistira da mu kaže sve, a on će za svaki pronaći rešenje.Ako u tome ne uspe, zauvek će ostaviti Hir. Harak ga pita da li stvarno tako mkisli, neka obeća. Virat obeća. Harak počne da I on sam zna da je on muškarac, a Hir …Virat mu objašnjava da se ljubav dešava izmedju duša, a ne izmedju tela.Njihove duše su povezane. Harak pita šta će biti kad njegovi saznaju za njen indetitet, ubiće  je. Virat kaže da tako nešto ne bi dozvolio, odveo bih je .Harak mu kaže da se istiona ne može saznati. Znaju kako su oni prošli sa Somijom, ne žele greh nad svojom glavom. Virt kaže da će on reći svima da ne može da bude otac, tako da niko neće ispitivati Hirin indetitet.

Harak mu govori da je pijan, a takve odluke se ne donose u pijano stanje. Virat ga pita šta bi uradio da njegov Harman stoji pred njim I moli za ljubav. Harak je emotivan. Virat ga grli I pita da mu da Hir. Prito dolazi I prekida njihov zagrljaj. Kaže da danas deca misle da mogu da se igraju sa osećanjima starijih.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site