Shakti! Sestre 1 062. epizoda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 062. epizoda!

By  | 

Shakti! Sestre 1 062. epizoda!

Harak kaže seljanima da uhvate Sohama. On im je unuk, ali prvenstveno je kriminalac.Prito kaže inspektoru da uhapsi Sohama. Inspektor kaže Rohanu da ustane, a da će on sve srediti. Kaže da je on povezan sa Harakom odavno I da ne brine.
Rohan govori ukućanima da je Soham pobegao I da trebaju da budu pažljivi.Shano se smeje I govori da je to njen Soham. Prito joj stavlja nož pod grlom I kaže da da Hir pismo I da je ubedi da joj je pismo ostavio Soham, pre nego što je otišao. Shano se složi. Prito baca nož.

Hir I Virat razgovaraju. On je romantičan. Hir ga pita zar je sada romantičan, a kada je ona sa njim razgovarala telefonom, rekao joj je da je vulgarna. Ona mu zatim govori da je kukurma hladna za telo. Virat joj kaže da se okupa.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site