Shakti! Sestre 1 063. epizoda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 063. epizoda!

By  | 

Shakti! Sestre 1 063. epizoda!

Virat klekne i pita Hir da joj on stavi mehendi. Njih dvoje igraju, a kasnije mu Hir daje ruku da joj iscrta mehendi. Harak kaže Prito da je mnogo srećan, jer Hir nije mogla da dobije boljeg muža od Virata.

Soham krišom ulazi u kući. Prito je emotivna dok gleda Hir i Virata. Proslava se privodi kraju. Virat kaže Hir da će postati njegova supruga za samo jedan dan. On želi otići, ali ga Rohan zaustavi. Hir odlazi u svoju sobu da se presvuče. Soham razmišlja da mora da joj otkrije indetitet. Soham odlazi u Hirinu sobu i kaže joj da može promeniti odeću, ali ne i indetitet, jer je ona kinar. Rohan se okreće obučen u Hirin sari i udara ga. Soham ga podseća da je obećao da će čuvati Hir, a sada čini sve ovo.Soham ga pita da li je svestan da im je sestra kinar i da se želi udati. Govori da će joj on reći istinu. Rohan mu kaže da iz zatvira to neće moći. Kaže da je odmah shvatio da je ušao i na koji način.Govori da je zato rekao Viratu da se pobrine za Hir, a Ravi i Sindu da mu skrenu pažnju.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site