Shakti! Sestre 1 066. epizoda! Pritini uslovi ostavljaju brak nepotpunim!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 066. epizoda! Pritini uslovi ostavljaju brak nepotpunim!

By  | 

Shakti! Sestre 1 066. epizoda! Pritini uslovi ostavljaju brak nepotpunim! ( 30. 10. 2020. )

Harak pita Prito šta to govori. Ona ga podseća da kad se složila sa brakom, rekla je da niko ne može d aispituje njene odluke, a oni su to obećali. Nastavi da Hir i Virat moraju da ispune 3 njena uslova. Parmit pita kakve su to gluposti, kaže da od nje nije videla lošiju ženu. Pita je da li želi novac da bi se brak kompletirao. Prito negira, kaže da želi Virata i Hir. Prito kaže da joj je prvi uslov da njegova porodica prihvati Hir kao kćerku. Sant kaže da je to nemoguće, još im nije ni postala snaja. Virat prihvata prvi uslov i pita za drugi.Prito kaže da želi da testira Viratovu ljubav, kada od 10 bodova dobije svih 10, uradiće 6-i krug.

Ravi razmišlja da majka to radi zbog Hirine bezbednosti. Prito kaže da će se poslednja šetnja oko vatre desiti kada Hir dobije posao. Parmit i Sant su ljuti i odlaze kući. Kažu im da kad završe sa dramom , pošalju mladence kući. Hir plače i pita Prito zašto ne želi da ona bude potpuna i srećna.Virat joj kaže da su oni venčani, obišli su 3 kruga oko svete vatre, kada se dokažu obići će i ostale 3.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site