Shakti! Sestre 1 117. epizoda! Virat pretuče momka koji uvredi Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 117. epizoda! Virat pretuče momka koji uvredi Hir!

By  | 

Shakti – 13. 1. 2021. – Virat pretuče momka koji uvredi Hir!

Prevod: Maja 🙂

Šijam kaže Viratu da pogleda Hirin pravi identitet danas i veli da će se on stalno setiti toga, dok ona bude išla da prosi. Virat je zgranut, a Hir ulazi s ostalim kinarima u kuću nekih mladenaca. Angel vidi da momci plešu i šalje Hir da prosi pred njima. Hir pita zar sad. Šijam joj kaže da mora jednom da počne. Angel joj kaže da se cenka, ali da ne prihvati ništa ispod 21000rs. Ona gurne Hir u tu kuću. Hir se seća svoje prošlosti – od mati Somije do svekrve Parmit, njihovih reči. Momci je pitaju je li plesačica, no ova se predstavlja kao kinar i traži novac (nek). Oni joj kažu da pleše, što ona i čini. Angel dođe tu i ošamari je, pa opominje da pleše poput kinara i ne uz te neke ljubavne pesme već bubnjeve. Šijam dolazi i kreće da udara u bubanj (dhol).

Angel naređuje Hir da pleše. Hir pljeska rukama i pleše. Momak veli za Hir da izgleda kao žensko, a ne kinar; ali daće joj novca koliko želi. Angel kaže Hir da pleše kao kinari, pa da tapše. Pleše isto. Hir radi to, te dobija novac i traži 21000rs. Drugi momak iz družine joj prilazi i naziva lepom; bio bi s njom, samo da nije kinar. Udvara joj se, Angel se osmehuje. Virat dolazi tu i krene da ga tuče.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site