Shakti! Sestre 1 119. epizoda! Hir polupa Viratovu tezgu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 119. epizoda! Hir polupa Viratovu tezgu!

By  | 

Shakti – 15. 1. 2021. – Hir polupa Viratovu tezgu!

Prevod: Maja.

Hir razmišlja o Šijamovim i Viratovim rečima, pa uznemireno ustaje iz kreveta i dolazi do Viratove tezge čaja. Virat ustaje i pita je šta radi tu usred noći, može da se prehladi. On je ogrne, ali mu ona naredi da se gubi odatle. Hir uzima motiku i krene da udara po tezgi, a Virat je oslovi i uhvati ruku. On kaže da se njegova ljubav prema njoj nikada neće umanjiti i pokaže joj minđušu koju je pokupio sa zemlje. Hir dodirne svoje uho i zaključi da joj je nestala minđuša, ali Virat je stavlja nazad. Šijam stiže i odvodi Hir odatle.

Iša kaže Parmit da je Hir kinar, ali je Virat puno voli i teško je zaljubljenom muškarcu tek tako okrenuti glavu. Ova veruje da mora postojati neki lek za njegovo ludilo. Sant Bakš savetuje Išu da urazumi Virata budući da mu je prijateljica iz detinjstva. Iša kaže da je Virat sigurno zavoleo Hir misleći da je ona uistinu ženskog pola, ali ta ljubav se zatresla kad je otkrio da je ona – kinar i onda ju je neko vreme terao od sebe; možda će zaboraviti Hir ako neka prava devojka pristupi njegovom životu i pruži mu ljubav u svakom smislu. Parmit joj predlaže da bude ta devojka. Iša odbija i obrazlaže da samo daje predlog, ništa više. Sant Bakš predlaže sinu Dalđitu da ubiju Hir tokom proslave indijskog praznika Lohri.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno