Shakti! Sestre 1 119. epizoda! Hir polupa Viratovu tezgu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 119. epizoda! Hir polupa Viratovu tezgu!

By  | 

Rohan, Prito i Harak Sing dolaze ispred Angeline kuće i zatiču Virata koji spava kod svoje tezge. Prito poželi nekom kinaru srećan praznik Lohri. Angel dolazi tu i pita ih šta žele. Hir isto dođe. Prito odgovara da su tu da daju odeću Hir, no ova odbija. Hir prosi pred njima i traži novac/”nek”, da joj daju to. Prito joj hvata ruku i plače. Hir pita pljeska li pogrešno. Međutim, Angel smatra da je savršeno. Virat se umeša i kaže Hir da nije rođena da živi kao kinar i da neće dobiti “nek” makar pljeskala besprestano. On zamoli Prito i Haraka da je ignorišu. Šijam dođe i oslovi je kao “Apsara”, pa veli da joj je doneo posebnu odeću za praznik Lori. Hir pogleda i radosno izjavljuje da joj se dopada odeća i da će to nositi, jer joj je to kupio njen prijatelj kinar. Namera joj je da to odsad uvek nosi za svaki Lori. Ona tera svoju porodicu odatle i kaže Šijamu da joj donese minđuše, koje se slažu uz tu odeću. Šijam prihvati.

Virat govori Prito, Haraku i Rohanu da Hir vodi diskusije i neka bolje idu ako nisu navikli da slušaju te gluposti. Oni odu, a Angel šalje Hir da se pripremi i da prosi. Dalđit čuje ovo i pomisli da ubije Hir tokom noći. Parmit poziva Virata da dođe kući uveče, ali ovaj je odbija i prekida vezu.


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno