Shakti! Sestre 1 120. epizoda!Dalđit ostavlja Hir u požaru! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 120. epizoda!Dalđit ostavlja Hir u požaru!

By  | 

Shakti – 18. 1. 2021. – Dalđit ostavlja Hir u požaru!

Prevod: Maja.

Virat kaže Šijamu da ga niko ne može odvojiti od Hir, ali ovaj naziva Apsaru njihovom i tvrdi da je niko neće rastaviti od njih. Virat pobesni i hvata ga za okovratnik. Međutim, Šijam ga upozori da upravlja svojim osećanjima da ne bi rasterao kupce kad vide takav prizor. Hir/Apsara se umeša da spreči sukob, a Šijam joj kaže da treba da idu da se pripreme za proslavu Lorija. Virat se seti kad je kupio Hir slatkiše za taj praznik. On ode da joj kupi nešto i ovog puta.

Hir se u sebi izvinjava svojoj porodici, pa Šijam ulazi u njenu prostoriju i naziva je lepoticom. Ona ga podseća da radi to samo da udalji porodicu od sebe, inače nema želje da slavi Lohri. Prito dolazi i pita je da slavi s njima, a Šijam savetuje Hir da učini upravo suprotno (da praznuje s kinarima, a ne sa svojom porodicom). Virat vidi svoje roditelje isto tu i savetuje ih da idu svojoj kući da slave, bolje je da ne dolaze kod njega. Sant Bakš odbija da ga ostavi samog za takav veliki praznik. Oni požele jedno drugome srećan Lohri.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno