Shakti! Sestre 1 120. epizoda!Dalđit ostavlja Hir u požaru! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 120. epizoda!Dalđit ostavlja Hir u požaru!

By  | 

Hir izlazi ispred kuće s kinarima i pleše uz njih, pretvarajući se da joj se dopada nov život. Ubrzo, Virat je otme samo kako bi je nahranio slatkišima koje joj je doneo. Pre no što ona uspe bilo šta da zucne, on joj daje tu poslasticu u usta. Ona odbija, ali Virat je nahrani i poželi lep praznik. On ode odatle, a Hir ostaje da stoji zamišljeno i zaneseno misleći o njegovom potezu i njihovoj prošlosti. Prerušen, Dalđit iskoristi taj trenutak da je otme i odvodi je brzo u susednu sobu gde je veže za stolicu i posipa kerozin okolo. On zatvara vrata spolja i baci šibicu, pa se sve zapali. Hir se opire i posmatra prestravljeno. Dalđit se smeška zlobno i odlazi, a onamo svi plešu uz pesme i slave Lohri.

Hir pokušava da pobegne i zove u pomoć, ali usta su joj zapušena i niko ne čuje. Neki kinar vidi da kuća gori i dovikne da nije Apsara tu. Virat i Šijam dotrče tamo, a ostali ih prate. Virat razbija kapiju kamenom i oslobađa Hir, a Šijam gasi požar koristeći ćebad. Hir paniči i kašlje uplašeno, ali nije povređena. Virat i Šijam je izvode odatle držeći za ruku.

Sve epizode serije Shakti

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno