Shakti! Sestre 1 121. epizoda!Prito i Parmit se udruže!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 121. epizoda!Prito i Parmit se udruže!

By  | 

Shakti – 19. 1. 2021. – Prito i Parmit se udruže!

Prevod: Maja 🙂

Nakon što je Hir izvučena iz vatre, svi joj prilaze i Prito je pita je li dobro. Hir je odgurne i odvraća da je živa i zdrava, te neka idu odatle. Virat je zaustavlja i pita dokle će ih tako povređivati; svi oni je beskrajno vole, a ona ih ponižava i glumata. On tvrdi da se njihova veza neće prekinuti.

Hir naziva te veze lažnima i okončanima onog dana kad je ona doznala svoju rodnu istinu; nije sjajna, već je kinar. Virat je hvata za ruku, a Hir se opire besno. Virat kaže da se njihova veza neće okončati samo zbog njenih reči i naziva je sebičnom Hir Sing koja je slomila sve veze iz svog hira, dok su je oni svi prihvatili i voleli. Hir ga gurne i vikne mu da prestane, ali Virat se protivi i odvodi je do Prito i Haraka Singa govoreći kako su oni pronašli svoj smisao života u njoj nakon Harmanove smrti. On joj naređuje da se ne ponaša nedolično prema njima, a prema NJEMU neka ako je zapela. Šijam ga tera da ide i razmišlja ko li je pokušao da zapali Hir u toj kućici. Hirina marama zakači se za Viratov ručni sat, a on je otkači uz izjavu da ih je sudbina spojila i ona će to morati jednom da shvati takođe. Harak, Prito i ostali odlaze odatle. Virat odbija da napusti Hir i zapreti da će lično spaliti onu osobu koja je pokušala nju da spali, pa kaže svojoj porodici kako je puno voli i savetuje ih da idu kući. On uzima vino i opija se. Sant Bakš odlazi s Parmit, a Šijam čuje ovo i vrati se nazad u kuću.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno