Shakti! Sestre 1 121. epizoda!Prito i Parmit se udruže!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 121. epizoda!Prito i Parmit se udruže!

By  | 

Hir posmatra svoju ruku koju je Virat držao čvrsto i kaže Šijamu da ne želi da živi svoj život tako zaglavljena između 2 sveta, nego hoće da ode od Virata i ne može da ga vidi u stanju kao Harmana. Ona pita šta da radi. Virat se napije i izjavljuje joj ljubav glasno, a Hir to čuje i krije osećanja. Virat joj kaže da nije usamljen u ovoj ljubavi, pa neka se seti da se i ona osmehivala kad su se prvi put sreli. Angel i ostali kinari izlaze ispred kuće, a Virat ih ispituje gde je njegova Hir. Hir izađe sa Šijamom, koji pita Virata šta je osnova njegove sreće te nastavlja da priča “tvoja snaga je sad moja snaga/shakti, tvoja Hir je sad moja (naša) Apsara”. Virat ga hvata za gušu i preti mu da ne ponavlja te gluposti jer Hir je samo NJEGOVA. Angel odvodi Šijama i ostale kinare unutra, a Virata upozorava da ovo nije mesto za rvanje. Virat vraća upozorenje da će učiniti to mestom za rvanje. Virat umalo padne sav pijan, kad ga Iša pridrži i daje mu vodu. On nastavlja da ponavlja da niko ne može da mu oduzme njegovu Hir.

Unutra, kod kuće, Hir ispituje Šijama šta je mislio tom izjavom da sve što je juče bilo Viratovo – danas je Šijamovo.. Angel ga isto pita. Šijam kaže da je to rekao da bi udaljio Virata od nje, a Hir priznaje da ni dan-danas nije uspela da pređe preko svoje ljubavi prema Viratu i drugim vezama iz svoje prošlosti. Šijam joj ponudi da ON zameni Viratovo mesto u njenom životu tako da je Virat zaboravi, a njena patnja se umanji. Angel i Hir posmatraju iznenađeno.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno