Shakti! Sestre 1 122. epizoda!Iša pristaje udati se za Virata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 122. epizoda!Iša pristaje udati se za Virata!

By  | 

Malika dolazi kod Virata i pita ga šta on želi. Virat je zamoli da odvede Hir u svoju zajednicu kinara po svaku cenu kako ne bi naterali Hir na neke stvari, brine za nju. S druge strane, Šijam kaže Hir da joj je dao predlog. Ona kaže da njeno srce zna da ona može pokazati mržnju prema Viratu, ali će ga i dalje voleti. Podseća ga da ni ne zna granice njihove ljubavi. Šijam veli da zna težinu toga, ali nije nemoguće – to će moći kad Virat ugleda njih dvoje zajedno kao par, onda će biti ljubomoran. On je opomene da oboje znaju svoje granice. Neki kinar ulazi unutra i savetuje je da priča lepo sa Šijamom i hvata mu ruku. Hir naziva to neizvodljivim, jer žena unutar nje joj ne dozvoljava da to čini. Angel joj kaže da je tek s 22 godine saznala da je kinar i neka uradi šta joj Šijam kaže, ILI ĆE VIRAT BITI UBIJEN noćas. Hir je zgranuta i prestravljeno posmatra Šijama. Ona plače i seća se svoje ljubavi s Viratom, njegovih iskazivanja pažnje… Zajeca i misli šta da radi.

Malika kaže Viratu da će pokušati da dovede Hir u svoju zajednicu, dalje od Angeline, radi njene bezbednosti. Kasnije, Iša vozi kola i naglo zastaje kad Harak i Prito iskaču na put ispred. Ona brzo staje i izlazi iz vozila, pa im prilazi i pita ih jesu li povređeni. Oni samo stoje i gledaju je, a ona zaključi to (ipak poznaje ljudsku psihu, to joj je zanimanje – prim. prev.) i pita ih ko su oni. Prito se predstavlja kao baka Hir Sing, a Harak je deka. Traže njenu pomoć, ali ona odbija i želi da ode. Prito je prisilno hvata za ruku i dovodi kući u prostoriji u kojoj je ranije boravila Hir, pa pokazuje sve njene stvari – odeću, igračke, nakit, šminku. Iša gleda zbunjeno i zapreti im da će pozvati miliciju, ne smeju je vući i terati NI NA ŠTA. Prito je zaustavlja u suzama i nastavlja priču: “Štagod je tražila, dali smo joj. Danas je naša Hir otišla od nas u svet kinara, zato siđi s nama…”
Ona vodi dole Išu, koja pita zašto su je dovukli tu. Pita je voli li Virata. Parmit dođe i podseća Išu da joj se dopadao Virat u detinjstvu, zar je to bila laž. Iša negira, a Prito je moli da se uda za Virata onda jer će tako Parmit dobiti svog sina – a Prito Sing svoju unuku. Preklinje je da se složi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno