Shakti! Sestre 1 122. epizoda!Iša pristaje udati se za Virata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 122. epizoda!Iša pristaje udati se za Virata!

By  | 

Virat se vraća na svoju tezgu, kinari javljaju to Angel kad vide. Angel kaže Hir da glumi pred Viratom tako da on zaključi da je ona tuđa. Šijam pita Hir sme li joj uhvatiti ruku. Ova nevoljno uradi to i izlazi s njim iz kuće, dok Virat posmatra zaprepašćeno. Virat ustaje besno i pita šta je ovo, neka joj Šijam pusti ruku. Hir mu odbrusi da ide i radi svoj posao, a ne da dolazi da ih gnjavi. Virat ostaje smiren i krivi Hir što glumi tako da bi ga udaljila od sebe, ali ON JOJ NE VERUJE i zato traži od nje da prekine da glumi. Hir odvraća: “Ti si moja prošlost, prošlost devojke Hir, a Šijam je moja sadašnjost, Apsarina. Oboje smo nepotpuni, zajedno se ispunjujemo. Idi i nađi drugu sebi!”
Virat je upozorava da ne lupeta inače će je ošamariti. Onda, Iša dolazi tu.

Najava: Hir daje svoju mangalsutru(glavni znak braka/udate žene) Iši i kaže da joj oprašta na oduzimanju njene ljubavi. Virat kaže Iši da se Hir toliko izmenila da joj je bilo svejedno kad je on pokušao da izvrši samoubistvo. Iša mu daje neki predlog.
A KOJI?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno