Shakti! Sestre 1 123. epizoda!Hir daje Virata Iši!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 123. epizoda!Hir daje Virata Iši!

By  | 

Shakti – 21. 1. 2021. – Hir daje Virata Iši!

Prevod: Maja 🙂

U prošloj epizodi: Parmit dolazi kod Prito i govori joj da obe strane žele svoje – ona svog sina, a oni svoju unuku. Pomoći će im da dobiju nazad Hir, ali u zamenu za to – moraće da im pomognu da Virata opet ožene. Angel se zaklinje da će pružiti podršku da dobiju Hir nazad, a Prito se rukuje s obe i prihvata dogovor. Šijam ubeđuje Hir da glumi da je s njim te kad Virat ugleda njih dvoje zajedno kao par, onda će biti ljubomoran. Hir prvo odbija i plače sećajući se trenutaka s Viratom. Angel joj kaže da je tek s 22 godine saznala da je kinar i neka uradi šta joj Šijam kaže, ILI ĆE VIRAT BITI UBIJEN noćas. Hir pristaje. Malika kaže Viratu da će pokušati da dovede Hir u svoju zajednicu. Prito moli Išu da se uda za Virata i obrazlaže joj okolnosti, a ova se složi s tim na kraju. Virat se vraća na svoju tezgu, kinari javljaju to Angel kad vide. Angel šalje Hir napolje da glumi pred Viratom tako da on zaključi da je ona tuđa. Šijam pita Hir sme li joj uhvatiti ruku. Ova nevoljno uradi to i izlazi s njim iz kuće, dok Virat posmatra zaprepašćeno. Virat ustaje besno i pita šta je ovo, neka joj Šijam pusti ruku. Hir mu odbrusi da ide i radi svoj posao, a ne da dolazi da ih gnjavi. Virat ostaje smiren i krivi Hir što glumi tako da bi ga udaljila od sebe, ali ON JOJ NE VERUJE i zato traži od nje da prekine da glumi. Virat je upozorava da ne lupeta inače će je ošamariti. Onda, Iša dolazi tu i hvata mu ruku.

Današnja epizoda započinje s Išom, koja opominje Virata da ne sme nikad podići ruku ni na koga. Šijam doda da pogotovo važi za osobu koju voliš. Virat izjavljuje da voli Hir danas, a i zauvek će. Šijam naziva tu ljubav jednostranom i kaže da je dvostrano samo njegovo i Apsarino prijateljstvo, tako da je bolje da to on/Virat shvati što pre. On oslovi Hir s ljubavlju i odlazi odatle s njom držeći je za ruku, a kinari polaze za njima. Virat pođe, ali ga Iša hvata za ruku i opomene da ih pusti da idu i da se opusti. Ona mu predloži da spreme čaj i povede ga u stranu, na njegovu tezgu. Angel posmatra to s ulaznih vrata i osmehuje se lukavo.

Nastavk na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno