Shakti! Sestre 1 124. epizoda!Virat pokuša samoubistvo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 124. epizoda!Virat pokuša samoubistvo!

By  | 

Virat sluša sve i besni. Hir grli Šijama i šapne mu da prekinu ovu dramu jer ne može više da vređa Virata, pa neka idu odatle. Ona se tiho izvinjava Viratu i polazi sa Šijamom odatle. Virat ispušta Išinu ruku i tapše govoreći Hir da je njegova supruga – a muva se sa nekim drugim. On krivi Šijama i naziva ga kinarom, ali Hir veli da je to i njen identitet i da su njih dvoje nalik i zajedno će da idu kroz život kao takvi. Hir zamoli Išu da pomogne Viratu tako da on više ne voli kinara. Šijam je oslovi kao “Gulabo” i vodi sa sobom, a Virat odreaguje: “Gulabo? Šta? Dobro, uzmi onda i to ime, ali ne možeš uzeti moje mesto u njenom srcu!”

Šijam tvrdi da je ona Apsara koja njega samo voli, te neka je testira ako ne veruje. Virat se približava litici i izjavljuje da je već jednom skakao dole i njena ljubav ga je spasila, ali ovaj put možda ne… Iša želi da ga spreči, a Hir posmatra prestravljeno. Virat veli da ga Hir ne voli, pa koja je onda korist njegovog života. Iša ga pita kakvo je to ludilo. Šijam mu predloži da popričaju, ali Virat ubeđuje da će se ubiti ako Hir ne kaže da je ovo njena gluma. On se približava provaliji i u trenutku da skoči… Hir vikne njegovo ime i objašnjava: “Ako ti skočiš dole, i ja ću za tobom. Ne zato što te volim, nego zato što će ljudi misliti da sam ja ubica i onda će zbog mene biti ukaljan ugled kinara u društvu. Zapamti da ne možeš dobiti ničiju ljubav na silu, prestani s tim!”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno