Shakti! Sestre 1 124. epizoda!Virat pokuša samoubistvo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 124. epizoda!Virat pokuša samoubistvo!

By  | 

Ona se okrene i ode, a Šijam polazi za njom. Virat je zgranut i krene da skoči, ali ga Iša na vreme hvata i odgurne u stranu – na bezbedno. Hir vidi ovo i umiri se, te se okrene.
Virat pita Išu zašto ga je spasla. Ona viče da nije htela da dopusti da on izgubi život za jednog sebičnog i egoističnog kinara. Šijam se vraća i govori Viratu da Apsara neće njegovu ljubav i on/Virat NIJE pogodan za nju, a bolje mu je da se ne ubije ako je voli da ne bi ona nosila taj teret sa sobom do kraja života. On ga upozori i ode. Iša savetuje Virata da pođu kući, a on joj odgurne ruku i pođe sam.

Udaljeno od tog mesta, Hir sedi usamljena i plače. Ona priznaje: “Niko ne može ući u moj život osim tebe… Virat. Izvini, volim te, nikad neću moći da volim nikoga drugog. Ne bih te nikad volela da sam znala da će mi to naneti tolikog bola. Nisam znala! Ja… Bože, zašto mi nanese toliko patnje?”
Ona očajava, a Šijam gleda to.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno