Shakti! Sestre 1 126. epizoda!Virat podseća Hir na njihovu ljubav!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 126. epizoda!Virat podseća Hir na njihovu ljubav!

By  | 

Blizu neke šume, Virat zaustavlja kola i izlazi iz njih uhvativši Hir za ruku; vodi je sa sobom. Ona hoće da vrišti, ali on joj stavlja prst na usne da je ućutka i pita je zašto glumi da joj nije stalo do njega. Ona mu odgovara da to nije gluma, već istina. On je pita zašto ga je onda tražila pogledom kad je on napustio tezgu ispred kuće kinara. Predlaže joj da stvore svoj svet i napuste ovaj, ako je on protiv njih. Hir se seća svoje rodne istine i posle Angelinih pretnji da će ubiti Virata ako se ona ne odvoji od njega. Ona pita Virata šta hoće da kaže. On veli da će je podsetiti na njihovu ljubav i bračne zakletve, a ako se ona i tada ne seti – on će da ode zauvek iz njenog života. Ona gleda zaprepašćeno. On je drži za ruku i vodi kroz šumu, ali ona jaukne iznenadno kad joj se zabode trn u stopalo. Virat se spušta na kolena, vadi joj trn i vezuje maramu čvrsto oko povrede da zaustavi krvarenje. Potom je podigne i nastavi da hoda držeći je u svojim rukama, a ona ga posmatra.

Prito i Harak Sing stižu u kuću svoje prije i prijatelja, gde saznaju da policija već uveliko traga za Hir i Viratom. Prito kaže da su dosad pokušavali da ih razdvoje, a sada treba da ih spoje – jer se ona plaši da će u suprotnom zauvek izgubiti njih dvoje. Parmit je zgranuta i pita je šta to priča. Njen muž je isto zbunjen. Prito kaže da ih moraju ubediti da veruju da su stvoreni jedno za drugo i da imaju prava na zajednički život. Parmit tvrdi da moraju da ih rastave, a ne sastave. Harak objašnjava da će da ih samo privremeno spoje tako da Hir izađe iz sveta kinara, a posle će je oni odvesti daleko od Virata tako da on neće uspeti da je pronađe. Iša se slaže s tim i podržava ovaj predlog.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno